VRscans

Is een optionele dienst van V-Ray voor realistische(r) materialen. De nieuwe VRscans bibliotheek bevat vele honderden echte materialen, die door de Chaos Group opnieuw zijn ingescand. Daartoe werd een nieuwe scanner ontwikkeld, die aan de hand van rondom aanwezige lampen telkens één lamp aanzet om één scan te maken.

Zo gaat dat meer dan honderd keren. Het resultaat is een hele berg met hoge resolutie afbeeldingen, allemaal van hetzelfde materiaal. De lampen staan rondom het in te scannen materiaal en leveren daardoor een goede natuurgetrouwe weergave van de werkelijke eigenschappen.

Al die hoge resolutie afbeeldingen worden middels software tot één geheel samengevoegd, waarbij de natuurlijke weergave van de materialen voorop staat. Deze kunt u in V-Ray toepassen. Waarbij de eisen die aan de computer worden gesteld wel belangrijk zijn, gelieve bij de resp. 3D programma's te kijken en kies dan de meest optimale configuratie die wordt genoemd of beter.

De Vrscans kunnen in de moderne V-Ray versies (3.6 en hoger) direct worden toegepast, indien u daartoe de extra licentie hebt aangeschaft.

Het is ook mogelijk om eigen materialen door de Chaos Group te laten inscannen, prijs daarvan bij ons op aanvraag.


VRScan Prijslijst

VRscans - werkstation licentie 1 jaar 300,-

VRscans Render Node licentie 1 jaar per stuk 35,-

 

VRscans - werkstation licentie 1 maand 160,-

VRscans Render Node licentie 1 maand per stuk 18,-

Prijzen zijn gebaseerd op Online licentie afhandeling. Wilt u een authorisatie dongle hebben dan komt dat op 30,-. Administratieve diensten (merging, lost dongles etc.) dongle 75,-

Educatieve licensies op aanvraag. De beginprijs daarvan bedraagt 74,- excl. btw voor 1 jaar.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

 

omhoog