Twinmotion

We kennen allemaal de professionele render programma's. Maar het maken van animaties is daarin meestal een lange adem kwestie. Twinmotion biedt een eenvoudige interface en goede manier om animaties tot een groot succes te maken. Uw presentatie is ineens veel meer waard en maakt er een echte show van.

Twinmotion maakt in een fractie van de tijd animaties, waarbij mensen en auto's, entourage en bomen niet alleen bewegen, maar ook gestuurd kunnen worden. En waarbij u zelf direct het effect van de instellingen op het scherm kunt volgen.

Bijgaande film werd in slechts 2 uur en 10 minuten gerenderd met goede grafische NVIDIA kaart. Specificaties van typenummer kaart en computer zijn helaas niet bekend gemaakt.

Twinmotion is de software die met goede Windows computers werkt, welke voorzien is van een goede grafische NVIDIA kaart, waarbij 4 GB VRAM geheugen in de kaart wordt aanbevolen. En waarbij 2 GB VRAM de ondergrens is.

Twinmotion folder (PDF 3 MB) download hem nu.

Twinmotion direct zelf uitproberen?

Dat kan met het gratis demo programma. En met deze uitgebreide installatie instructie. Waarbij alle aandacht uitgaat naar het zo optimaal mogelijk werken ermee.

Bekijk de Twinmotion uitgave bij onze uitgeverij.

  omhoog