LayOut & Style Builder 2019

Lay-Out

Het gratis presentatie programma (bij aanschaf van een Pro of Studio licentie) waarmee u snel aan de slag kunt gaan.

U maakt presentaties met foto's, 3D modellen, plattegronden, tekeningen, teksten en zelfs clipart. U kunt koppelingen maken met uw favoriete tekstverwerker en fotobewerkingsprogramma.

LayOut is zo'n handig en efficiënt programma om uw presentaties mee uit te voeren dat het onbegrijpelijk is dat er wèl veel SketchUp Pro gebruikers zijn, maar dat die geen, of nog veel te weinig gebruik van LayOut maken.

Onbekend maakt onbemind? In de nieuw verschenen 2016 handleiding van uitgeverij Ontmoeting kunt u alles over de unieke toepassingen lezen.

U kunt zelfs uitgebreid maten aangeven in 3D tekeningen die vanuit SketchUp Pro zijn geïmporteerd in LayOut. En op schaal printen van een plattegrond! Er zijn nu creatieve aanwijspijlen met dito lijntjes om uw presentatie nog professioneler en interessanter te maken.

Interieurontwerpers - moodboards

LayOut biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en snel alle presentaties in de computer in te voeren. En voor snelle communicatie met uw cliënt als PDF bestand of naar de printer te versturen.

Uw ontwerpen kunt presenteren op het hele beeldscherm, naar de printer of als PDF bestand naar uw opdrachtgever per E-mail. In de Nederlandse basishandleiding voor SketchUp Pro treft u ook de handleiding voor LayOut aan.

 

 

StyleBuilder

Dit is het gratis programma voor de gebruikers van SketchUp Pro. Alfazet heeft een gebruikershandleiding in het Nederlands over de werking. Bijgaand enkele voorbeelden van het gebruik van StyleBuilder.

Kijk bij Nederlandse basishandleiding van StyleBuilder.

StyleBuilder maakt het mogelijk OM UW EIGEN 'HANDTEKENING' aan uw ontwerpen mee te geven. Een unieke Style is in het geheel niet ingewikkeld om te maken en alleen van u. Zo kunt u razend snel uw SketchUp ontwerp omtoveren tot een nieuwe wereld met uw zelf gemaakte Style.

Omhoog