SketchUp Pro 2014 [nieuw programma]

Het meest succesvolle 3D ontwerp en teken programma ter wereld. U kunt snel schetsen maken in drie dimensies, maar ook in twee. Universeel te gebruiken voor zowel architectuur, producten, voorwerpen etc. als interieur ontwerpen. Met behulp van meer dan 100 extensies heeft u gemakkelijk het geschikte gereedschap voor uw doel.

3D SketchUp tekeningen op uw iPad

Vragen en antwoorden over SketchUp Pro 2014

- - - - - -

SketchUp - - - - - - - -LayOut - - - - - -StyleBuilder

SketchUp Pro 2014 is nu nog aantrekkelijker geworden. Van strakke technische modellen naar artistieke creaties die bedriegelijk dicht bij potloodschetsen komen. LayOut is uitgebreid en verbeterd. Animaties maken in de universele video standaard.

Met nieuwe 3D Warehouse, BIM, Ruby 2.0, IFC export, snellere schaduwopbouw, sneller rendering bij LayOut en auto-text plus slimme labels en nog veel meer.

SketchUp Pro 2014

• 1. SketchUp Pro 2014 is uitgerust met eenvoudig te bedienen nieuwe Extensie Warehouse. Een manager programma waarmee u een kleine honderd nieuwe toepassingen (bij verschijnen) kunt gebruiken. En in de loop van dit jaar zal dat aantal uitgroeien tot boven de 200 stuks !

• 2. Nieuwe Arc Tools. Extra gereedschappen om nog sneller te kunnen tekenen.

• 3. BIM met de universele export mogelijkheid volgens IFC. Maar ook met tientallen BIM scripts, die u zo middels enkele klikken in SketchUp Pro 2014 kunt laden

• 4. Snellere schaduw weergave, vooral belangrijk bij het werken met grotere modellen.

• 5. LayOut, het universele presentatie- en tekenprogramma biedt fantastische mogelijkheden om uw 3D modellen te importeren, verder te bewerken, de tekst erbij te zetten en nog extra tekeningen en afbeeldingen toe te voegen. Met een druk op de knop maakt u van een of meerdere pagina's direct een PDF bestand voor doorsturen per E-mail naar uw klant. Nu met een vlottere Rendermethode, Auto-text optie om tijd uit te sparen en slimme Labels.

• 6 Aangepast aan nieuwe computers en nieuwe operatingsystemen voor zowel Windows als Macintosh OSX.

Bekijk de prijslijst.

Wat is 'Reinstatement Fee' en hoe kan ik die voorkomen?

 

Het SketchUp Pro programma bestaat uit drie programma's: SketchUp Pro, LayOut en StyleBuilder.

Bestelgegevens

  omhoogBezonningen voor interieur en architectuur maken gaat prima met SketchUp. Kijk ook bij de handleiding voor bezonning.