SketchUp 2019 in het onderwijs

Een groot aantal universiteiten en hogescholen, maar ook ROC's gebruiken SketchUp Pro educatief licentie om de studenten en leerlingen op een eenvoudige en snelle manier kennis te laten nemen van 3D wereld.

De leercurve is bijzonder goed en SketchUp nodigt u uit om allerlei creatieve ontwerpen te maken.

SketchUp Studio is in wezen de SketchUp Pro, maar dan extra uitgerust met de professionele Sefaira plugin.

 

 

Educatieve studenten licentie

Deze licentie heeft een looptijd van één jaar, waarbij u alle mogelijkheden en voordelen van SketchUp en de twee andere programma's kunt benutten. Aanvraag formulier.

Educatieve Netwerk lab licentie

Deze licentievorm maakt gebruik de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Minimaal aantal licenties bedraagt 10 stuks of meer. Looptijd is 1, 2 of 3 jaar. Vraag informatie.

Educatieve Laptop licentie

De licentie is aan de computer gekoppeld, die eigendom is van de school. De afhandeling van de licentie gebeurt op dezelfde wijze als bij een stand-alone licentie. gebruik de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Looptijd is een jaar. Vraag informatie.

Leraren / docenten licenties

Afzonderlijke leraren licenties: Indien er door de school meer dan 10 licenties tegelijk worden aangeschaft, krijgt u een leraren licentie gratis, bijvoorbeeld voor de computer thuis. Indien de leraar wil evalueren of het iets voor zijn onderwijs is dan kan hij eenmalig gebruik maken van de gratis uitvoering.

Bekijk eerst of de computer aan de systeemeisen voldoet.

Educatieve licentie toelating

- - - - - -

SketchUp Pro - - - - -LayOut - - - - - -StyleBuilder

SketchUp Pro bestaat uit een serie van drie programma's

Prijslijst

  omhoog