SketchUp 2019 in het onderwijs

Een groot aantal universiteiten en hogescholen, maar ook ROC's gebruiken ze de SketchUp educatieve licentie om de studenten en leerlingen op een eenvoudige en snelle manier kennis te laten nemen van 3D wereld inclusief VR en 3D printers.

De leercurve is bijzonder goed en SketchUp nodigt gewoon uit om creatieve ontwerpen te maken. Ook de proporties, maten en oppervlakken kunnen zo worden geoefend.

SketchUp Studio is het meest uitgebreide programma dat wordt uitgeleverd.
Een SketchUp Pro, maar dan extra uitgerust met de professionele Sefaira energie besparings plugin. Overige plugins (meer dan 400 beschikbaar) kunnen naar eigen keuze worden toegevoegd.

 

 

Educatieve studenten licentie

Deze licentie heeft een looptijd van één jaar, waarbij u alle mogelijkheden en voordelen van SketchUp en de twee andere programma's LayOut en StyleBuilder kunt benutten. Aanvraag formulier.

Educatieve Netwerk lab licentie

Deze licentievorm maakt gebruik de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Minimaal aantal licenties bedraagt 10 stuks of meer. Daarna is het aantal per stuk uit te breiden. Looptijd is 1 jaar. Vraag informatie.

Educatieve Laptop licentie

De licentie is aan de computer gekoppeld, die eigendom is van de school. De afhandeling van de licentie gebeurt op dezelfde wijze als bij een stand-alone licentie. Gebruikt de Cloud voor het bijhouden van het aantal in gebruik zijnde licenties op school. Looptijd 1 jaar. Vraag informatie.

Leraren / docenten licenties

Afzonderlijke leraren licenties: Indien er door de school meer dan 10 licenties tegelijk worden aangeschaft, krijgt u een leraren licentie gratis, bijvoorbeeld voor de computer thuis. Indien de leraar met SketchUp aan de slag wil, dan kan dat voor een sterk gereduceerd tarief, zie de prijslijst.

Bekijk eerst of de computer aan de systeemeisen voldoet.

Educatieve licentie toelating

- - - - - -

SketchUp Pro - - - - -LayOut - - - - - -StyleBuilder

SketchUp Pro bestaat uit deze 3 programma's.

Layout is voor de presentatie van 3D tekeningen, met de handige manier om PDF's te maken. Tekst, tekeningen en afbeeldingen toe te voegen. Ook overhead projectie is mogelijk. Voorzien van de 3D tekeningen vanuit SketchUp en met alle maatvoering.

Prijslijst

  omhoog