Activatie SketchUp Pro 2018

Vragen en antwoorden pagina

 

V: Ik heb een Upgrade voor mijn oudere SketchUp Pro aangeschaft, wat gebeurt er met mijn oudere programma?

A: Zoals bekend bij SketchUp wordt een belangrijke jaarlijkse Upgrade aangeduid met het jaartal. Het programma wordt in een afzonderlijke map in de PROGRAMMA map van uw computer geplaatst.

Het oude SketchUp programma is dan nog steeds beschikbaar, maar lees verder.

Trimble heeft een wijziging doorgevoerd in het activatie proces

 

1. SketchUp Pro standalone licentie Upgrade naar 2018

De vorige versie (wellicht SketchUp 2017 of ouder) is dan niet meer opnieuw te activeren op nieuwe computers of met nieuwe operating systemen. Op het moment dat u ergens de SketchUp Pro 2018 activeert.

Wel is het zo dat u de vorige versie in dezelfde computer, met hetzelfde operating systeem zonder probleem nog heel lang kunt gebruiken indien gewenst. En dat kan bijvoorbeeld handig zijn met het gebruik van een (ouder) render programma.

 

2. SketchUp Pro Netwerk licentie Upgrade naar 2018

Na het activeren van de SketchUp Pro 2018 licentie blijft de oudere netwerklicentie nog 60 dagen te activeren / actief. Daarna werkt alleen de Sketchup Pro Netwerk 2018 uitvoering.

Indien u zelf tot Upgraden besluit dan gaat de licentie / programma direct over van de oude naar de nieuwe uitvoering.

 

Prijslijst SketchUp Pro

  omhoog