RENDER[IN] V3

Render[in] V3 is de opvolger van V2, nu gebaseerd op natuurkundige wetten.

Abvent (de maker van Renderin) bracht begin maart 2016 de nieuw versie 3 op de markt. Om op 10 jan. 2017 V3 voor SketchUp Pro 2017 uit te brengen. De laatste versie is 3.0.8 (febr. 2017)

Ambient Occlusion is toegevoegd aan V3 om schaduw in kleine ruimtes en interieurs daar weer te geven waar ze in werkelijkheid ook kunnen worden waargenomen. Voor architecten is de "architect camera" uitgevoerd, waarbij het mogelijk is om in plaats van 3 dimensies er slechts 2 weer te geven, waardoor de verticale delen van een huis loodrecht omhoog kunnen lopen.

Daarnaast is iVisit360 ingepast de nieuwe software, waardoor het mogelijk blijft om panoramische afbeeldingen en virtuele rondgangen te maken, maar nu met nog meer mogelijkheden en gebruikersgemak. Die vervolgens op een tablet of smartphone of computer kunnen worden afgespeeld.

Onderaan deze internet pagina van Abvent is daar een goed voorbeeld van te zien.

http://renderin.com/whats-new-in-version-3/

Render[in] V3 biedt vier typen van luchten en realistische 3D luchten. De textures zijn verbeterd en reflectie en doorschijnende materialen zoals glas zijn mogelijk. Ook is er keuze uit diverse basis omgevingen met zand, water en gras.

Panorama op internet ziet er prima uit en voldoet helemaal aan de verlangens van de kopers van dit Render programma.

Voor architectuur is het mogelijk om gebouwen 'recht' te zetten.

 

Prijslijst RENDERIN V3

Computer systeemeisen

Renderin plugin met rechts onderin de Preview.

Download Render[in] 3

Render[in] 3 is GRATIS voor alle versie 3 Renderin gebruikers.

Demo ophalen

Render[in] 3 is GRATIS en volledig functioneel gedurende 30 dagen (Trial version)

Bekijk voordat u deze download wel van te voren of de systeemeisen van uw computer overeenkomen. En bekijk het boek van Render[in]

Render[in] 3 is compatibel met 64-bit computers.

 

Overige renderprogramma's

SU Podium & Podium Browser

V-RAY

Twinmotion

Artlantis

omhoog

Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de verdere mogelijkheden en licentievoorwaarden van SketchUp Pro, V-Ray, Render[in], SU Podium of Artlantis, bel ons gedurende werkdagen.