inspiratie

SketchUp Special

NIEUWE MOBIELE APPLICATIES & SKETCHUP

SketchUp Mobile Viewer

3D modellen op iPad zichtbaar maken.

Op 14 april 2014 werd de mobiele SketchUp APP geïntroduceerd voor het bekijken van SketchUp tekeningen op iPad's.

Uitgeverij Ontmoeting heeft de complete handleiding voor deze nieuwe toepassing klaar. Samen met tips om tot 2 x sneller te kunnen tekenen met SketchUp!

U treft de SketchUp APP aan in de iTunes App Store klik hier:

https://itunes.apple.com/us/app/sketchup-mobile-viewer/id796352563?ls=1&mt=8

Met de SketchUp Mobile Viewer APP is het mogelijk om SketchUp 3D modellen weer te geven in uw (nieuwe) iPad. En u ziet dat ze met bepaalde Style instellingen worden weergegeven, gebaseerd op de laast bewaarde View instelling. Inclusief de lucht, de grond en de achtergrond kleur plus de oppervlakte (Face) instellingen.

Aanvullende navigatie controles omvatten de Zoom Extents tool en een afzonderlijke Camera lijst waarbij het mogelijk is om de bekende standaard Camera instellingen te kiezen, net zoals bij SketchUp. En dat zijn Top, Front, Left, etc) en de camera voorkeuzes die u hebt gemaakt bij Scenes.

1. Ga naar de App store

2. Klik Installeer

3. Start de APP op en log in met uw 3D Warehouse account

4. Heeft u deze nog niet, maak hem dan direct aan door SketchUp op te starten en naar 3D Warehouse te gaan.

5. Ingelogd ziet u dat de openbare- en privé 3D Warehouse modellen op het scherm worden weergegeven.

6. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw modellen te bekijken of te downloaden voor offline gebruik.

7. De Mobile Viewer maakt het mogelijk om de gehele openbare 3D Warehouse te zoeken en door te lopen. Daarmee heeft u de beschikking over miljoenen 3D SketchUp ontwerpen in de grootste database voor 3D modellen ooit.

8. Nadat u een trefwoord heeft ingevuld om te zoeken komt er een gedetailleerde afbeelding in beeld samen met de belangrijkste gegevens van het model, de titel en de beschrijving, de naam van de maker en de file grootte.

De verwachting is dat deze zal worden gevolgd door een Androïd uitvoering.

  SketchUp Special uitgave

SketchUp Mobile Viewer werd op 14 april 2014 tijdens BaseCamp 2014 geïntroduceerd. Uitgeverij Ontmoeting heeft de complete handleiding, tips en trucs, de werking van mobiele APP's en de beschrijving van meer dan 50 overige 3D APP's beschikbaar.

Als extra treft u VERSNELLERS TIPS aan om ten minste 2 x zo snel te kunnen tekenen met SketchUp. Kijk voor de SketchUp Special

http://www.ontmoeting.nl/su/special/

 

 • Vervolg met Extension Warehouse meer dan een miljoen !

omhoog