inspiratie

Artlantis 6 render programma

Artlantis (Abvent in Frankrijk) heeft een nieuwe versie van het render programma uitgebracht (april 2015) als vervanging van de vorige versie 5.1. De nieuwe Artlantis 6 biedt gebruikers de mogelijkheid om fysisch 'juist' te renderen, waarbij de natuurkundige wetten gelden, ondermeer voor het aangeven van de helderheid van het licht.

Tevens is gekozen voor het CPU-, processor platform van renderen, een keuze die is ingegeven door gedegen onderzoek. Ondanks alle vooruitstrevende mogelijkheden die moderne GPU georiënteerde programma's bieden zal de komende jaren de processor toch de meest universele component blijken te zijn.

Met deze Artlantis 6 is het eens te meer duidelijk dat het professionele renderprogramma Artlantis ook een professionele ondersteuning vraagt in de vorm van een professoneel werkstation. Waarbij de technische eisen behoorlijk aangescherpt zijn. Zo is bij de introductie van Artlantis 6 een Quad Core vereist met Windows 7 of 8. Voor de Mac eveneens een Quad Core met minimaal 10.6.8 als operating systeem versie.

Indien u de moeite neemt om advies in te winnen voor de investering van zo'n werkstation zult u zien dat een dergelijke hardware veel te bieden heeft. Waardoor het renderen een bijzondere ervaring wordt. Fysisch juist met behoud van de perfecte interface van Artlantis 6 ! Uw 3D model / ontwerp als basis voor een perfecte presentatie via dit nieuwe professionele renderprogramma.

 

Meer informatie:

Apple overzicht computers

Mac Pro en werkstations

Apple versus Boxx

NVIDIA hardware

Artlantis 6 best links

Artlantis 6 systeem gegevens

Artlantis 6 software

SketchUp Pro best links

Hoe werkt een render programma?


omhoog