Enscape

Enscape 2.5

 

'Real-time' renderen en Virtual Reality in één voor de SketchUp Pro gebruiker.

Ook voor Revit, ArchiCAD en Rhinoceros 3D programma's. Let op Enscape werkt alleen op het Windows platform met één van de genoemde 3D programma's.

'Real-time' renderen is een belangrijk argument om met Enscape aan de slag te gaan, u kunt uw 3D SketchUp Pro model daarmee fraai aankleden en professionaliteit toevoegen.

Nieuwe 2.5 features:

Asset Library uitbreiding. Nieuwe materialen, Video Editor verbeterd. Schaduw scherpte instelling. Betere mist instellingen en nog meer verbeteringen. SketchUp Pro 2019 compatibel.

Informeer bij Alfazet voor de technische vereisten van de Windows computer, omdat ook aan het gebruik van Enscape technische eisen worden gesteld aan de gebruikte computer hardware. U kunt dat zonder enig probleem bij ons gratis en zonder enige binding navragen voor uw computer.

* Rendering

* Virtual Reality

bekijk 3D modellen vanuit SketchUp Pro op VR headsets. Met ondermeer HTC Vive en Ocolus Rift.

* Panorama

bekijk uw 3D model op een smartphone, tablet of op een internetpagina. Werkt ook met Google Cardboard, GearVR en andere VR sets, zonder dat er een APP nodig is.

* Delen

Het 3D ontwerp delen met uw klanten, geef ze een .exe file en ze kunnen uw 3D ontwerp interactief van alle kanten bekijken.

* Interactieve instelbare gras- en water hoogte

* Asset browser

 

Verkorte systeem eisen

Windows 8, 8.1 of 10

SketchUp Pro: compatibel met versie 2017 en 2018, 2019 volgt

Grafische kaart: het belangrijkste onderdeel van computer hardware voor Enscape.

U kunt zowel een goede moderne AMD als NVIDIA grafische kaarten gebruiken, waarbij 2 GB VRAM echt de alleronderste grens is voor het geheugen, het advies is vanaf 4 GB VRAM en hoger.

Daarnaast is de snelheid van de grafische kaart belangrijk. Wij helpen u graag door dat oerwoud van typenummers en obstakels heen, gratis en zonder enige binding.

Processor: minimaal 2,5 GHz snelheid

Geheugen: minimaal 8 GB RAM

Meer informatie en controle of u over de goede computer hardware beschikt bij Alfazet. Stuur een E-mail met het typenummer en technische gegevens en wij geven u technisch advies.

 

Als het niet snel genoeg gaat

https://enscape3d.com/knowledgebase/performance-considerations/

 

https://youtu.be/X1phaYMWqtw

https://enscape3d.com/


Prijslijst plugin

Welke andere plugins zijn er nog?

Omhoog