DOWNLOAD SITE www.3dontwerpen.nl

 

Installeren Artlantis - ALFAZET

* Mac OSX 10.10 & 10.9* Windows 10 & 8.1

 

iVisit 3D panorama's film bekijken

Artlantis is een uniek en professsioneel 3D renderingsprogramma om hoogwaardige natuurgetrouwe afbeeldingen en animaties te maken van uw ontwerpen. Het is met de nieuwe interface gemakkelijk te manipuleren, waarbij het Preview venster u op de hoogte houdt van het effect van de instellingen. Artlantis wordt in meer dan 80 landen in de wereld gebruikt door meer dan 75.000 architecten, interieur ontwerpers, stylisten, stedebouwkundigen, landschapsarchitecten, hoveniers en overige ontwerpers en kunstenaars.

Artlantis programma in actie

Installatie Artlantis

De installatie is zowel voor de upgrades als de volledige uitvoering niet ingewikkeld. Zowel bij het Macintosh platform als bij de Windows uitvoering. In de meeste gevallen kunnen ev. oudere versies (bij een upgrade) gewoon in de computer blijven zitten.

ALGEMEEN

De animated people bezitten een aantal mogelijkheden en u kunt de kleuren van de kleding ook nog kiezen. Verder kunt u net zo veel lichtbronnen en vegetatie toevoegen aan het ontwerp om meer detail en natuurgetrouwheid van de afbeeldingen en animaties te verkrijgen. De automatische instellingen voor het maken van QuickTime VR (Virtual Reality) en Panorama's (Cubic) maken het mogelijk om presentaties op internet of via een CD/DVD te maken waarbij de kijker zelf kan bepalen in welke richting deze wil kijken. Inzoomen en uitzoomen is eveneens mogelijk. Daarbij wordt de opdrachtgever / kijker meer betrokken bij het ontwerp dan anders mogelijk zou zijn geweest.

Overzicht van renderingsprogramma's

© Thomasz Studio Idea

Licht en schaduw: Artlantis specialismen

Dankzij de nieuwe automatisch werkende licht instelling in Artlantis worden de licht niveau's in uw ontwerp van zonsopkomst tot zonsondergang, zowel binnen als buiten gebouwen geregeld. Waardoor u viersterren afbeeldingen en animaties kunt maken. Dankzij de automatisch licht controle heeft b.v. straatverlichting maar een instelling nodig. De lichten zijn normaal aan, waarbij de tijd van zonsopkomst en zonsondergang automatisch het niveau van de verlichting regelt.

Ter vergroting van de productiviteit dient het nieuw ontwikkelde Preview venster, waardoor u een goede indruk verkrijgt van de instellingen die u heeft gedaan. U kunt met behulp van de Batch verwerking, het renderen naar een later tijdstip uitstellen en automatisch laten verlopen op een tijdstip dat u uitkomt. De nieuwe Space Navigator RM 3D muis is ook geschikt om te worden toegepast in Artlantis.

Om te voorkomen dat er nog veranderingen zouden plaatsvinden als het Insertion menu gesloten is, wordt het scherm automatisch geborgd en op slot gezet. Om deze te ontgrendelen, ga dan naar de Perspective Inspector, open Coordinates en klik dan op het slotje.

Om terug te gaan, zonder veranderingen, klikt u in het Insertion menu op Cancel.

Klik hier voor nadere informatie over Artlantis

© Thomasz Studio Idea

In de Nederlandse Artlantis handleiding (zie www.ontmoeting.nl) wordt dit uitvoerig besproken.

 

U heeft twee licenties?

U krijgt dan toch maar één licentienummer! Vul in de twee computers (met internet verbonden) uw zelfde licentie code in (2 SEATS) en ze werken allebij. De database die het registreert weet nl. dat u er twee in één keer hebt gekocht.

U wilt de computer vervangen?

Geen probleem, bekijk de Nederlandse handleiding van uitg. Ontmoeting om de eerste licentie te de-installeren. Neem eerst gratis contact met ons op over de technische gegevens.


© Alfazet, Huizen, Nederland

naar vorige pagina

naar vorige pagina