Artlantis 2019 Render en Studio

Artlantis 2019 combineert nu Render en Studio in één pakket: ARTLANTIS.

Zo heeft u panorama's, VR en animatie tot uw beschikking in 2019.

Voor Upgrade of nieuwe aanschaf Artlantis licentie zie de prijslijst

In Artlantis 2019 treft u nu Twinklinker aan, een nieuwe interactieve 360 graden panorama mogelijkheid voor internet. Op te roepen middels smartphone of tablet.

De kunstlichtweergave is verbeterd, waarbij er meer aandacht kan worden geschonken aan het natuurlijk verloop van licht en schaduwpartijen.

Met "Adaptive anti-aliasing"is het mogelijk om bepaalde delen automatisch door de software te laten bewerken met meer of minder anti-aliasing. Waarbij de rond of schuinverlopende lijnen en overgangen nauwkeuriger kunnen worden weergegeven. Met deze methode kon rendertijd worden bespaard.

De Preview snelheid is toegenomen, waardoor de Preview na instellingen vlotter op het scherm verschijnt. Ook de rendersnelheid is verbeterd, waarbij er direct ook meer aandacht voor een goede grafische kaart functie is ontstaan.

Niet over één nacht ijs
Alfazet deed zelf een aantal proeven met de vorige versie 7.0 ten opzichte van versie 6.5 en we kunnen constateren dat met diverse verschillende 3D-modellen er duidelijk een goed en sneller resultaat wordt bereikt. Als eerste presenteren we hierbij de nieuwe systeem eisen render2.
 


Download Artlantis:
http://www.3dontwerpen.nl/download/index.html
 
of bij de fabrikant (inlog gegevens noodzakelijk)
https://artlantis.com/downloads/
 

zie Aktieaanbieding

Artlantis renderprogramma is er voor Windows als Mac OSX. Systeem vereisten.


Download Artlantis

Artlantis is het standalone renderingsprogramma, waardoor het sneller werkt en geen aanslag doet op het geheugen en gereedschappen-reactietijd van 3D programma's als SketchUp, ArchiCAD, Revit, Vectorworks. En Artlantis maakt het mogelijk om panorama's te presenteren naar internet, Androïd smartphones en de iPhone en iPad. Met de extra Maxwell Engine optie.

omhoog

Artlantis licentie prijslijst

Artlantis media prijslijst

• Alles over renderprogramma's, soft- en hardware

Wilt u telefonisch geïnformeerd worden over de verdere mogelijkheden en licentievoorwaarden van Artlantis, bel ons gedurende werkdagen.

 

Best links Artlantis

omhoog